Noua Zeelandă, cu peisajele sale uimitoare și varietatea de atracții turistice, este o destinație de vis pentru călătorii aventuroși. Una dintre cele mai populare experiențe pentru fanii francizei „Stăpânul Inelelor” și „Hobbitul” este vizitarea Hobbiton, un sat pitoresc reprezentat în filmele regizate de Peter Jackson. Aici, veți putea experimenta farmecul lumii fantastice a lui J.R.R. Tolkien și veți descoperi peisaje impresionante care au servit drept decor pentru aceste filme epice.

O Vizită în Hobbiton – Hobbiton este situat în regiunea Waikato din Insula de Nord a Noii Zeelande. Acest sat fictiv, populat de hobbiți, a fost construit special pentru filmările seriei „Stăpânul Inelelor” și a continuat să fie utilizat pentru trilogia „Hobbitul”. Astăzi, este una dintre cele mai populare atracții turistice din Noua Zeelandă.

Explorarea satului Hobbiton – În timpul vizitei dvs. în Hobbiton, veți avea ocazia să explorați satele hobbiților și să vedeți locurile unde au avut loc filmările. De la casele mici și pitorești până la grădinile frumos îngrijite, fiecare detaliu a fost creat cu atenție pentru a reda atmosfera specifică cărților și filmelor.

La pas cu personajele – Pe măsură ce călcați pe aceleași cărări ca personajele din filme, veți avea ocazia să vă simțiți ca și cum ați fi intrat în lumea lui Tolkien. Vizitatorii vor fi încântați să vadă locuri familiare precum casa lui Bilbo Baggins, pub-ul The Green Dragon și multe altele.

Ghidate de ghizi pasionați – Tururile în Hobbiton sunt ghidate de pasionați ai filmelor și ai lumii lui Tolkien. Acești ghizi împărtășesc povești interesante despre culisele filmărilor, crearea satului și experiența generală a vizitei. De asemenea, veți afla informații captivante despre producția filmelor și detalii despre cum au fost create decorurile și efectele speciale.

Bucurii culinare la The Green Dragon Inn – Vizita în Hobbiton include o oprire la The Green Dragon Inn, unde puteți savura mâncăruri și băuturi inspirate de lumea hobbiților. De aici, puteți admira priveliștea peisajelor verzi și pitorești, relaxându-vă într-un cadru autentic.

Povești din spatele cămarelor – În timpul vizitei, veți auzi povești captivante despre cum a fost găsită locația pentru Hobbiton, cum a fost construit satul și cum au fost gestionate filmările în aceste locuri spectaculoase. Vă veți putea imagina eforturile depuse pentru a aduce la viață această lume fantastică.

O călătorie în Noua Zeelandă pe urmele lui Hobbiton este o experiență magică pentru iubitorii seriei „Stăpânul Inelelor” și „Hobbitul”. Vizitarea acestui sat pitoresc vă va permite să vă simțiți ca și cum ați pășit direct în lumea literară și cinematografică a lui J.R.R. Tolkien. Oricine este pasionat de călătorii și de aceste filme epice va fi încântat să exploreze satul Hobbiton și să se bucure de peisajele impresionante ale Noii Zeelande.