Dorinţe pentru noul an

ianuarie 4th, 20120 Comentarii »

Că tot am început un nou an, am văzut că e la modă să-ți pui o sumedenie de dorințe sau să-ți propui niște chestii, să-ți stabilești obiective. Nu zic că e rău dar, cel puțin după cum văd eu lucrurile, noul an nu înseamnă aproape nimic. Schimbăm o dată pe calendar, avem câteva zile de odihnă pe care le transormam în zile de petrecere cu alcool și mâncare din belșug. În ultimele zile mocnește iluzia asta cu ‘vom face’, ‘vom drege’, dar nu de acum(cu toate că de obicei gândurile astea vin cu cel puțin trei zile înainte de 1 ianuarie), ci peste două zile.

Cu toții le-am avut și cred că suntem capabili să recunoaștem că aproape de fiecare dată respectarea lor a fost invers proporțională cu îndârjirea cu care le-am așternut pe hârtie. Azi e 4 ianuarie și încă nu ne-am lăsat de fumat, nu ne-am lăsat de băut, încă ne mai gândim dacă și mâine ar fi indicat să ne trezim de dimineaţă și în mod cert nu ne-am pus pe învățat.

Contrar prezumției induse de titlu, n-o să vin acum să zic că anul ăsta voi face și voi drege, mai ales că planurile mele au fost puse pe hârtie (o hârtie mentală desigur) în momentul în care am simțit că este nevoie de ele și aproape în fiecare zi îndrăznesc să le strecor câte un amendament. N-am întocmit încă un plan perfect. Îndrăznesc însă să-mi încropesc o schiță – la un moment dat în viața asta vreau să fac și eu ceva asemănător clipului de mai jos (cu călătorii cu tot, nu doar montajul :D)

« Am înţeles de ce au fost interzise petardele
Fetele de la videochat »

Nici un comentariu